NAGRADNA IGRA


Email naslov *


Ime in Priimek


OdgovorZa izvedbo nagradne igre uporabljamo orodje Mailchimp. S klikom na gumb Sodeluj se strinjate, da vaše podatke shranjujemo v sistem. Več o načinu obdelave podatkov, ki jih zbira Mailchimp si lahko preberete tukaj.


V vseh poslovalnicah Samsonite in Toko poteka nagradna igra v kateri podarjamo potovalni kovček Samsonite Cosmolite in 10 potovalnih vzglavnikov Samsonite. Vse kar morate storiti je, da se oglasite v svoji najbližji poslovalnici in izpolnite nagradni kupon s pravilnim odgovorom, pravilno odgovorite na vprašanje pod objavo, ki je namenjena nagradni igri na Facebook profilu Samsonite Slovenija, Instagram profilu Samsonite Slovenija ali izpolnite obrazec na tej spletni strani.

S pravilnim odgovorom sodelujete v velikem žrebanju, na katerem bomo izžrebali srečnega dobitnika novega potovalnega kovčka Cosmolite in 10 nagrajencev, ki bodo prejeli Samsonite potovalni vzglavnik.

Vsi, ki v času nagradne igre opravite nakup na spletni strani ali trgovinah Samsonite in Toko, avtomatsko sodelujete še v žrebu za nagrade. V kolikor v igri ne želite sodelovati, nas o tem obvestite preko elektronske pošte info@toko.si do 29. 9. 2019. Nagradna igra poteka od 15.7.2019 do 29.9.2019. Nakup ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri.

Pravila in pogoji sodelovanja v nagradni igri