Samsonite Kabinski kovček spinner Chronolite

294,00 €

205,80 €

55 cm

1

Dodaj v košarico
Opis

Kabinski kovček Chronolite navdušuje z maksimalnim volumnom in izjemno nizko težo. Dizajn kovčka je dobil navdih v ponavljajočih se oblikah, ki jih pogosto vidimo na nebotičnikih. Izdelan je iz revolucionarnega materiala Curv, ki je dinstven v svetu potovalne opreme in ga uporablja izključno samo proizvajalec Samsonite. Za enostavno uporabo ima kovček štiri kakovostna kolesa, ki olajšajo prevoz na letališčih. Zunanje dimenzije so primerne za uporabo kovčka kot ročno prtljago pri večini letalskih prevoznikov. Edinstveni kovčki Chronolite so narejeni v Evropi.

Podrobnosti
Višina

55 cm

Širina

40 cm

Dolžina

20 cm

Volumen

37.5 l

Teža

2 kg

Material

Samsonite je edina blagovna znamka prtljage na svetu ki uporablja revolucionarno tehnologijo Curv® materiala izdelanega v Propex-u v Nemčiji. Inovativni način prepletanja materiala Curv® zagotavlja najmanjšo težo izdelka ter neverjetno odpornost. Ta okolju prijazen material ki se lahko reciklira je znan po svoji visoki absorbciji energije in izjemni moči še posebej pri nizkih temperaturah.

Ključavnica

Vgrajena 3-številčna TSA ključavnica bo zavarovala vaše osebne predmete. TSA funkcija bo olajšala vaše potovanje v ZDA saj ta omogoča da cariniki s posebnim ključem odprejo vašo prtljago in s tem ne poškodujejo ključavnice. Nato se na ključavnici pokaže znak ki ponazarja da je bila prtljaga pregledana. Tako je vaša pot v in iz ZDA mirnejša.

Ročaji

Zgornji in stranski ročaj za dober oprijem in lažje dvigovanje.

Kolesa

4 kolesa

Izvlečni ročaj

Udoben dvocevni ročaj omogoča lahkotno potovanje .

Tip koles

Štiri gladko tekoča tiha kolesa ki se obračajo v vse smeri omogočajo odlično manevriranje.

Zategovalni pasovi

Zategovalni pasovi na spodnjem delu kovčka fiksirajo zložena oblačila in preprečujejo mečkanje.

Predelna stena

Predelna stena z zadrgo na zgornjem delu kovčka za enostavno in organizirano pakiranje.

Zadrga

Zadrge z diskretnim Samsonite logotipom.

Oznaka za naslov

Da

Spodnji predel

Zategovalni pasovi in en stranski žep z zadrgo.

Garancija

10 let garancije.