Samsonite Kabinski kovček spinner Firelite

359,00 €

251,30 € vključno z DDV

55 cm

1

Dodaj v košarico
Opis

Kabinski kovček Samsonite Firelite je namenjen dinamičnim popotnikom, ki iščejo visoko kakovosten kovček z izjemno nizko težo. Firelite so najbolj odporni in najlažji Samsonite kovčki, izdelani iz posebnega CURV® materiala. Kombinirajo ekstremno vzdržljivost in nizko težo zahvaljujoč revolucionarnemu CURV® materialu. Trdi kovčki imajo unikatno športno obliko, široko izbiro dinamičnih barv in izjemna kolesa. Z vgrajeno TSA ključavnico bo vaša pot mirnejša in varnejša. Kovček je dimenzij primernih za uporabo kot ročna prtljaga in ga lahko vzamete s seboj na letalo.

Podrobnosti
Višina

55 cm

Dolžina

20 cm

Širina

40 cm

Volumen

35 l

Teža

2 kg

Material

Samsonite je edina blagovna znamka prtljage na svetu ki uporablja revolucionarno tehnologijo Curv® materiala izdelanega v Propex-u v Nemčiji. Inovativni način prepletanja materiala Curv® zagotavlja najmanjšo težo izdelka ter neverjetno odpornost. Ta okolju prijazen material ki se lahko reciklira je znan po svoji visoki absorbciji energije in izjemni moči še posebej pri nizkih temperaturah.

Ključavnica

Vgrajena 3-številčna TSA ključavnica bo zavarovala vaše osebne predmete. TSA funkcija bo olajšala vaše potovanje v ZDA saj ta omogoča da cariniki s posebnim ključem odprejo vašo prtljago in s tem ne poškodujejo ključavnice. Nato se na ključavnici pokaže znak ki ponazarja da je bila prtljaga pregledana. Tako je vaša pot v in iz ZDA mirnejša.

Ročaji

Posebej oblikovana zgornji in stranski ročaj za čimvečji izkoristek volumna notranjosti kovčka.

Kolesa

4 športno oblikovana in neslišna kolesa omogočajo izjemno vodljivost. Vrtljiva v vse smeri 360°.

Izvlečni ročaj

Lahek večstopenjski ročaj se prilagodi višini vsakega popotnika.

Zategovalni pasovi

Elastični križni pasovi na spodnjem delu kovčka olajšajo pakiranje saj fiksirajo zložena oblačila in preprečujejo mečkanje.

Predelna stena

Predelna stena z zadrgo na zgornjem delu kovčka za enostavno in organizirano pakiranje.

Zadrga

Kakovostna zadrga.

Garancija

10 let garancije.