Pomoč pri nakupu

Za vsa vprašanja smo vam med delovnim časom na voljo prek telefonske številke 01 548 36 24.


Brskanje med artikli

Iskalnik

Kadar iščemo določen izdelek, v polje desno zgoraj vnesemo iskano geslo in potrdimo iskanje.

Kategorije izdelkov

Izdelke lahko iščemo tudi z uporabo vodoravnega menija. Pregledujemo lahko celotne skupine izdelkov ali izbor sproti omejujemo s pomočjo filtrov, ki se izpišejo na levi strani.

Nakupovalna košarica

Ob vsakem izdelku je gumb »Dodaj v košarico«. Klik na ta gumb doda izdelek v košarico. V primeru, da izdelek zahteva izbor dodatnih možnosti (barva, velikost), nas spletna stran na to opozori. Količino izdelkov, ki jih želimo dodati v košarico lahko spremenimo s klikom na gumb + (povečamo količino) ali – (zmanjšamo količino).

Pregled vsebine košarice

Med nakupovanjem lahko sproti spremljamo stanje košarice. Desno zgoraj se sproti sešteva celoten znesek nakupa. Za podrobnejši pregled lahko kliknemo na povezavo v košarici, ki izpiše celotno vsebino košarice. Tu lahko izdelke odstranimo, ali spreminjamo njihovo količino.

Prijava

Če ste že registrirani uporabnik, tu vpišete e-naslov in geslo. Če še niste registrirani, se lahko registrirate ali pa nakup opravite kot gost.

Plačilni podatki

Na tem mestu izberemo naslov plačnika. Lahko ga izberemo iz obstoječega seznama, ali ga dodamo na novo. V kolikor je plačnik podjetje, obvezno vnesemo tudi davčno številko podjetja.

Plačilo

Na voljo je možnost plačila po povzetju, predračunu ali s kreditno kartico Visa, Visa Electron, Mastercard in Diners ter pri nakupih nad 200 € na obroke prek sistema Leanpay. Pri plačilu po povzetju je poleg gotovine možno tudi plačilo s kartico, in sicer: Visa, Visa Electron, Aktiva, Maestro, Mastercard in American Express.