Samsonite Kovček spinner Firelite

399,00 €

279,30 € vključno z DDV

69 cm 75 cm 81 cm

1

Dodaj v košarico
Opis

Najbolj odporni in najlažji Samsonite kovčki, izdelani iz posebnega CURV® materiala. Kovčki Firelite so idealni partnerji pri vseh dinamičnih potovanjih. Kombinirajo ekstremno vzdržljivost in nizko težo zahvaljujoč revolucionarnemu CURV® materialu. Trdi kovčki imajo unikatno športno obliko, široko izbiro dinamičnih barv in izjemna kolesa. 

Podrobnosti
Višina

69 cm

Dolžina

29 cm

Širina

47 cm

Volumen

77 l

Teža

2.6 kg

Material

Samsonite je edina blagovna znamka prtljage na svetu ki uporablja revolucionarno tehnologijo Curv® materiala izdelanega v Propex-u v Nemčiji. Inovativni način prepletanja materiala Curv® zagotavlja najmanjšo težo izdelka ter neverjetno odpornost. Ta okolju prijazen material ki se lahko reciklira je znan po svoji visoki absorbciji energije in izjemni moči še posebej pri nizkih temperaturah.

Ključavnica

Vgrajena 3-številčna TSA ključavnica bo zavarovala vaše osebne predmete. TSA funkcija bo olajšala vaše potovanje v ZDA saj ta omogoča da cariniki s posebnim ključem odprejo vašo prtljago in s tem ne poškodujejo ključavnice. Nato se na ključavnici pokaže znak ki ponazarja da je bila prtljaga pregledana. Tako je vaša pot v in iz ZDA mirnejša.

Ročaji

Posebej oblikovana zgornji in stranski ročaj za čimvečji izkoristek volumna notranjosti kovčka.

Kolesa

4 športno oblikovana in neslišna kolesa omogočajo izjemno vodljivost. Vrtljiva v vse smeri 360°.

Izvlečni ročaj

Lahek večstopenjski ročaj se prilagodi višini vsakega popotnika.

Zategovalni pasovi

Elastični križni pasovi na spodnjem delu kovčka olajšajo pakiranje saj fiksirajo zložena oblačila in preprečujejo mečkanje.

Predelna stena

Predelna stena z zadrgo na zgornjem delu kovčka za enostavno in organizirano pakiranje.

Zadrga

Kakovostna zadrga.

Garancija

10 let garancije.