Popolno darilo za materinski dan

darilo za materinski dan 4

Bi se prijavili na delovno mesto, ki ne zahteva nobenih izkušenj in izobrazbe? Kaj pa, če zraven dodamo še brezpogojno predanost, neplačane in vedno nepredvidljive nadure ter le občasno plačilo z nasmehi?

Verjetno bi vas vsaj nekoliko presentilo, da je to delo, ki ga opravlja skoraj 700.000 žensk v Sloveniji. Biti mama je lahko izjemno zahtevno. Pričakovanja so visoka, delovni čas neskončno dolg, delo samo pa velikokrat nehvaležno.

mamica

Materinska ljubezen je večna

Prav zato se na materinski dan, ki ga praznujemo 25. marca, spomnimo svojih mam, ki so skrbele in skrbijo za nas celo svoje življenje, tudi ko že odrastemo, saj je materinska ljubezen zares brezpogojna in neskončna. In seveda ne pozabimo niti na svoje babice!

Mame obstajajo v vseh velikostih, starostih in oblikah, a vsem je skupno, da so njihove modne potrebe velikokrat podrejene praktičnosti in vsestranskosti. S tem v mislih smo sestavili kratek seznam lastnosti, ki jih mora imeti popolna torbica za vsako mamo, in izbrali najlepša darila za materinski dan.

move20

Praktična zasnova

Torbica Samsonite Move 2.0 je enobarvna eleganca, ki bi jo z veseljem nosila vsaka mama, njena praktična zasnova pa je nadgrajena s svežim mladostnim videzom.

Značilni znak torbice, ki bodo razveselili vsako mamo, pa so praktični žepi, ki bodo olajšali shranjevanje malenkosti, ki jih ni nikoli preveč. Kakovostna izdelava in izbira najboljših materialov pa bosta poskrbela, da bo torbica še dolgo mamina nepogrešljiva sopotnica.

nahrbtnik karissa swarowski 1

Proste roke in sijaj

Evolucija še ni napredovala do točke, ko bi mamam namenila več kot dve roki, da bi lahko žonglirale z vsemi otroškimi igračami, umazanimi plenicami, vrečami otroške hrane in fotoaparatom za ustvarjanje spominov. A na srečo ponudba elegantnih nahrbtnikov to težavo vsaj delno rešuje.

Ker pa vsaka mama sije po svoje, si zasluži tudi sijoč nahrbtnik Karissa s kristali Swarovski. Vanj bo lahko pospravila vse, kar potrebuje, hkrati pa še poudarila svojo notranjo lepoto.

SATINY SLG GROUP

Osebno darilo za pomembno osebo

Odlična ideja za darilo za materinski dan pa je lahko tudi denarnica. Seveda še tako polna denarnica ne more poplačati vseh neprespanih noči, a ker je denarnica predmet, ki nas spremlja pri vseh najpomembnejših odločitvah, je lahko tudi izjemno osebno darilo.

Prava denarnica vsake mame pa ima poleg klasičnega elegantnega videza tudi dovolj prostora za vse fotografije otrok, ki ji polepšajo vsak dan in jih z veseljem ponosno pokaže tudi drugim.

SERAPHINA GROUP

Čudovita torbica za čudovito žensko

Za vsako uspešno žensko pa stoji tudi čudovita torbica – in letos je ta čudovita torbica nova Samsonite Seraphina. Pogumna, barvita in nikoli dolgočasna, linija sledi najmodernejšim modnim trendom in se poigrava z edinstvenimi detajli. A zgolj zato torbica ne izgublja na svoji funkcionalnosti.

Snemljiv in nastavljiv naramni pas bo vsaki mami pomagal, da bo torbico lahko udobno nosila tudi s polnimi rokami igrač, prostorna notranjost pa, da bo vanjo pospravila vse svoje potrebščine.

Še vedno iščete darilo za svojo mamo? Preverite dodatno ponudbo daril za materinski dan in poiščite tisto, ki bo vaši mami najljubše ter jo razveselite z nečem posebnim.

Vsem mamam pa želimo srečen materinski dan!